LIDMAATSCHAP

Home

Tijdelijke ledenstop (piekuren) Padel Mijdrecht
Door het overweldigende succes en beperkte aantal banen, zijn wij helaas genoodzaakt om voorlopig een ledenstop voor Padel Mijdrecht in te voeren voor de piekuren. Wel is er de mogelijkheid om lid te worden voor de daluren. Hiermee kan buiten de piekuren gebruik gemaakt worden van de banen en sta je bovenaan de wachtlijst. Piekuren zijn op dit moment: doordeweeks na 17 uur, weekenden tot 13 uur.

In plaats van een losse padelbaan huren, kan je ook lid worden bij één van de twee verenigingen die tezamen Padel Mijdrecht vormen. Voordeel is dat je dan onbeperkt kan padellen en langer van tevoren een baan kan reserveren waardoor er meer tijdslots beschikbaar zijn. Als lid kan je ook gebruik maken van de lesmogelijkheden die onze trainers van CTO bieden.

lid worden bij TVDRV
lid worden bij TVM

Het padellidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengd. Als je gedurende het seizoen lid wordt, zal verrekening plaatsvinden voor de resterende maanden van het seizoen.

De tarieven voor het padellidmaatschap zijn:

  • senior: € 167,50
  • student: € 110,-
  • junior: € 80,-

Voor de combinatie met tennis betaal je slechts € 30 extra. De contributie van de 2e sport bedraagt ongeacht tijdstip van lid worden € 30 extra per jaar. Dus ben je al bv tennislid, dan kun je voor € 30 extra ook onbeperkt padellen en vice versa.